Ponykamp

Ponykamp (6-13 jaar) 

Jaarlijks organiseert Manege Morgenstond tijdens de zomervakantie een ponykamp voor kinderen die rijden op Manege Morgenstond. Wij beschikken over een ideale accommodatie voor het houden van deze kampen. Zo is er een kantine met keuken, een binnen- en buitenbak en uiteraard onze eigen vertrouwde pony’s en paarden. Wij hebben een gevarieerd programma met lessen, theorie, spelletjes met en zonder pony’s  en vele andere activiteiten, onder begeleiding van onze eigen instructrices.

Ons ponykamp is van maandag tot en met donderdag. Het is een dagkamp, waarbij de kinderen de hele dag op de manege zijn maar ’s avonds weer naar huis gaan om te eten en te slapen. Op donderdag blijven alle kinderen eten op de manege en sluiten we het kamp af met een showavond voor alle ouders.  

Wil jij ook op ponykamp.....? Komend jaar wordt ons ponykamp gehouden van 20 t/m 23 juli 2020. Inschrijven voor deze leuke en leerzame kampweek kan vanaf Februari. Klik hier voor meer informatie. 

 

Pinksterweekend (vanaf F6 rijniveau)

Speciaal voor jongeren die meer willen dan gewoon ponykamp en minimaal  F6 rijniveau hebben organiseren we pinksterkamp.

Tijdens een volledig verzorgd dag- en avondprogramma vol leuke activiteiten, beleef je samen met je paardenvriendinnen een driedaagse om nooit te vergeten!

 

Ponykamp 2Ponykamp 1

Geen afbeeldingen